Hassia Damesschoenen online

Hassia damesschoenen online

Het bedrijf Hassia is in 1884 begonnen en opgestart door de fabriek van Liebmann en Wallerstein. De eerste schoenfabriek kwam in 1890 en Liebmann en Wallerstein waren de eerste die de McKay methode gebruikten om schoenen te maken. De schoenen van vandaag zijn nog net zo origineel als toen. Op de site vind je veel verschillende Hassia damesschoenen online

Bekroond bedrijf

Zoals al eerder genoemd zijn de schoenen erg origineel en daardoor heeft Hassia verschillende prijzen en patenten op zijn naam staan. Dit komt omdat de schoenen comfortabel zijn en van goede kwaliteit, zodat de schoenen aansluiten bij elke persoon die ze draagt. Zo zien ze er niet alleen fantastisch uit aan de buitenkant, je zal ook merken dat jouw voeten er veel plezier aan zullen hebben.

Hassia damesschoenen online

De schoenen van Hassia

Vooral vrouwen zullen hier plezier aan beleven. Dit komt omdat elke schoen wat breder is, en de binnenkant is erg comfortabel. Dit helpt als je de hele dag op deze schoenen moet staan en lopen, en mocht je hakken willen aantrekken is dat ook geen probleem. 

In elke schoen kan je de bodem er uit halen, mocht je de zool willen veranderen. Zo zorg je er ook nog eens voor dat ze perfect bij jouw voeten passen, en dat is eenvoudig zelf te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *